Historien bag Felson Vandalarm

Frank Nelson har son fagmand i VVS-faget oplevet hvordan rørskader gang på gang har haft katastrofale følger for husejere. Et ophugget gulv og regningen der følger med, vil altid være en oplevelse man godt kunne være foruden.

Gennem de seneste år, har de efterhånden meget høje vandpriser, tilført boligejere en ekstra regning i forbindelse med rørskader. Min erfaring siger mig, at skader i mange tilfælde først bliver opdaget op til et år efter utætheden er opstået. siger Frank Nielson. På den tid kan der være sivet mange kubikmeter vand ud fra en lækage, og det kan ses på vandregningen.

Som fagmand møder man konstant nye udfordringer og man finder som regel også løsninger. Problemet med skjulte lækager på vandinstallationerne, har ligget i mit baghoved i mange år. Først efter et møde, afholdt for VVS-installatører hos forsyningsvirksomhederne i Esbjerg, hvor debatten gik på kundernes problem med alt for store vandregninger, dukkede de første spæde ideer op.
Arbejdet gik i flere retninger, men til sidst fandt jeg en løsning, bygget op omkring temperaturmålinger, siger Frank Nelson

I dag har vi derfor den glæde at tilbyde et gennemtestet og gennemprøvet produkt, der foruden et meget lavt strømforbrug, er i stand til at spore utætheder helt ned til 1 dråbe pr. sek.

Felson Vandalarm er løsningen på problemet.

I dag omfatter Felsons produkter en bred vifte af godkendte lækagemeldere og tilbehør. Se dig omkring på vores spændende hjemmeside og se de mange muligheder